Smeermiddelen

Wij leveren een compleet assortiment smeermiddelen voor diverse toepassingen. Elk product is speciaal ontwikkeld met eigenschappen die voldoen aan de eisen die voor het specifieke gebruik gelden. Vos Olie en Gas BV levert 2 sterke merken voor uw motor, Total en Wolf Oil. Iedereen is zeer zeker bekend met de kenmerken van Total, sterk, compleet en betrouwbaar. De Wolf producten zullen u minder bekend in de oren klinken. Echter u mag van ons aannemen dat wij niet zomaar een merk opnemen in ons assortiment, Wolf is eveneens een sterk merk, en tevens goed voor de portmonee. Handig voor u als eindgebruiker is de tool om te kijken naar welke producten u moet gebruiken voor uw voertuigen. Klik HIER en kijk welke olie voor uw voertuig van toepassing is.

Personenauto

Wij bieden voor personenauto’s een compleet assortiment smeermiddelen die de mobiliteit van uw voertuig garanderen en er voor zorgen dat uw motor optimaal functioneert en beschermd is.

Bestelbus

U wilt natuurlijk niet stil komen te staan wanneer u voor een klus of een levering onderweg bent. In ons assortiment smeermiddelen vindt u altijd het juiste product voor de klus.

Landbouw

Aan zware machines worden hoge eisen gesteld op het gebied van smeermiddelen. Zwaar werk vraagt om een goede smering van de onderdelen zodat deze goed functioneren, worden beschermd en wordt bespaart op het brandstofverbruik. Wij bieden voor elke toepassing het juiste product.

Grondverzet

Deze machines bevinden zich vaak op moeilijk bereikbare plaatsen en de bedrijfszekerheid is een belangrijk aandachtspunt. Wij bieden een groot aantal producten die aan de zware eisen die worden gesteld aan de eigenschappen voldoen. Ook speciaal voor civiele werken in het “natte segment” bieden wij een oplossing.

Motorfiets

Wij bieden diverse producten voor motoren en scooters, speciaal samengesteld voor de moderne, veeleisende berijder.

Vrachtwagen

Wij leveren een complete serie standaard en brandstofbesparende smeermiddelen, speciaal voor transportbedrijven. Voertuigen worden technisch steeds gecompliceerder en er worden steeds hogere eisen aan de smeermiddelen gesteld. Wij hebben het juiste product voor u.

Industriële machines

Onze producten zijn steeds verder doorontwikkeld en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit die in de moderne industrie gelden.

Maritiem

De motoroliën voor de scheepvaart uit ons assortiment zijn door onze leverancier ontwikkeld in nauwe samenwerking met de belangrijkste motorenfabrikanten en langdurig in de praktijk getest.

© Vos Olie en Gasproducten BV