Motorbrandstof

Wij leveren diverse soorten motorbrandstoffen voor uiteenlopende toepassingen. Van personenauto tot vrachtwagens en zwaar materieel. U bent bij ons aan het juiste adres.

Benzine

Onze tankstations in Purmerend en Koog aan de Zaan leveren Total benzine. De brandstoffen van Total zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de hedendaagse eisen die worden gesteld door de motortechnologie. Door de toevoeging van “additieven” biedt de Total benzine een betere bescherming van de motor, is zuiniger in verbruik en vermindert de uitstoot van CO2.

Diesel

Ook de diesel van onze tankstations is van Total. De diesel van Total heeft een superieure kwaliteit. Door de toevoeging van “additieven” zijn de eigenschappen van het product aanzienlijk verbeterd en voldoet het aan de hedendaagse eisen op het gebied van motortechnologie en wet- en regelgeving met betrekking tot uitstoot van schadelijke stoffen.

 

AdBlue

AdBlue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32, een 32,5%-oplossing van ureum in gedemineraliseerd water, die gebruikt wordt als bijvoeging bij bijvoorbeeld vrachtwagens die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden. Het handelsmerk ligt bij de Duitse automobielindustriefederatie VDA. Door toevoeging van AdBlue wordt het mogelijk dat dieselmotoren voldoen aan de in 2005 ingevoerde Euro IV-norm en de toekomstige Euro V-norm. Lees hier meer over AdBlue

LPG

Onze tankstations zijn voorzien van een LPG installatie.

Veiligheidsbladen aanvragen

Wij doen er alles aan om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Daarom kunt u bij ons altijd de veiligheidsbladen van de diverse producten opvragen. Neem hiervoor contact op of laat een berichtje achter via onze website.

© Vos Olie en Gasproducten BV