AdBlue

AdBlue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32, een 32,5%-oplossing van ureum in gedemineraliseerd water, die gebruikt wordt als bijvoeging bij bijvoorbeeld vrachtwagens die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden. Het handelsmerk ligt bij de Duitse automobielindustriefederatie VDA.

Het middel wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten vóór een speciale katalysator. De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in elementair stikstof en water. Het verbruik van AdBlue is 3 tot 5% van het dieselverbruik.

Door toevoeging van AdBlue wordt het mogelijk dat dieselmotoren voldoen aan de in 2005 ingevoerde Euro IV-norm en de toekomstige Euro V-norm.

 

OPSLAG VAN ADBLUE

Kosteneffectiviteit – AdBlue wordt beschikbaar zonder dat u naar een tankstation hoeft te rijden en dankzij groothandelprijzen, is de prijs veel aantrekkelijker. Met de BlueMaster Light is de overstap van een IBC naar volwaardige tankinstallatie snel te maken.

Opties – Om de BlueMaster Light zo betaalbaar mogelijk te houden is ervoor gekozen om de tank naar wens met diverse opties samen te stellen. Neem contact op met Vos Olie en Gas BV om samen met u de juiste tank samen te stellen.
Duurzaamheid – Een betrouwbare en duurzame constructie beschermt tegen lekken, de behuizing beschermt het distributiesysteem tegen onbevoegde toegang en het ongunstige effect van weersomstandigheden (alleen bij de dubbelwandige versies) . Het gebruik van hoogwaardig polyethyleen beschermt de reservoirs tegen roest, ze zijn bestand tegen lichte mechanische schade en veranderlijke weersomstandigheden.
Gemak –  Een goed doordachte constructie zorgt ervoor dat u het product eenvoudig en veilig jaren kunt gebruiken met minimaal onderhoud.
Beschikbare capaciteiten – BlueMaster Light reservoirs zijn beschikbaar in de volgende capaciteiten: De enkelwandige versies in 1000, 1300, 1500, 2500, 3500, 5000 en 9000 liter. En de dubbelwandige versies zijn in 1200, 2500, 3500, 5000 en 9000 Liter te verkrijgen.
Voordelen van de BlueMaster Light:
  • Simpel en betrouwbare constructie.
  • Eenvoudig in onderhoudt.
  • Afgifte systeem is gebaseerd op bewezen betrouwbare dompelpompen.
  • Diverse modellen en volumes tot wel 9000 Liter !!
  • Vloeistofniveau direct zichtbaar bij enkelwandige modellen.
  • Scherp prijsniveau.
  • Diverse opties beschikbaar
© Vos Olie en Gasproducten BV